Alaiye Otelleri Sahibi Hasan Uysal ve Ayşe Uysal’ın kızları Hilal Uysal ile Raziye ve Sedat Namal’ın oğulları Selim Namal dünyaevine girdi.
(FOTOĞRAFLAR: FOTO FLASH)
Hilal Uysal ve Selim Namal’ın düğün törenlerine Konaklı’da bulunan D’Gala ev sahipliği yaptı. Son derece şık bir atmosferde gerçekleşen düğün, hem süslemeleri, hem de servis kalitesi ile davetlilerden tam not aldı. Davetlilere zengin menülü akşam yemeği ikram edildi.

Düğün, nikah töreni ile başladı. Nikahta genç çiftin şahitliklerini TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Danışmanı Mücahit Küçükyılmaz, Yargıtay Üyesi İsmail Ulukul, AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, Çalışma Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, Vakıflar Bankası Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan yaptılar. Çiftin aile cüzdanını vermeden önce bir konuşma yapan Arınç, onlara mutluluklar diledi. Düğün Kur’an tilaveti ile devam etti.






























